Farkas Csaba

Windows és Office 2000 felhasználóknak

Windows és Office 2000 felhasználóknak című számítástechnika oktatási könyvünket, a számítástechnika- informatika alkalmazói megközelítő oktatásához készítettünk.

A több mint 200 oldalas könyv a Windows 2000 (magyar) és az Office 2000 (magyar) programcsomag használatára készíti fel a tanulókat. A könyv megírása során arra törekedtünk, hogy az alkalmazói programok használatának leírása rövid és tömör legyen, elsősorban a mintapéldákra és a feladatokra helyeztük a hangsúlyt.

A 276 feladat bőséges lehetőséget ad az alkalmazói ismeretek feldolgozására, a számítógép-kezelő (-használó), a számítástechnikai szoftverüzemeltető és az ECDL (Európai Számítógép-használói Jogosítvány) vizsgákra való felkészülésre, melyek követelményrendszerét feldolgoztuk, és a feladatanyagba beépítettük.

A fentiek alapján ajánljuk:

  • a középiskolák 9. és 10. évfolyama számára (NAT konform)

  • a középszintű érettségi vizsgára készülőknek

  • a számítógép-kezelő (-használó) illetve a számítástechnikai szoftver üzemeltető szakképesítő vizsgákra felkészítő kurzusokhoz

  • az ECDL vizsgára felkészítő tanfolyamokhoz.

A könyvet évek óta sok iskola és tanfolyamszervező használja sikeresen tanfolyamain, illetve az iskolarendszerű képzésben egyaránt.


Részletek a könyvből:

Oktatási anyagok:

Letölthető segédanyagok:


Bolti ár: 1.680 Ft (áfával)
Iskolai ár: 1.260 Ft (áfával)
Raktári szám: JO-0003