Farkas Csaba

Windows és Office XP felhasználóknak

A Windows és Office XP felhasználóknak című könyvünket az alkalmazói ismeretekre alapozott számítástechnika oktatáshoz készítettünk. A könyv szerkezetében és felépítésében igazodik a korábbi "egeres" (97, 2000) könyveinkhez, az eltérések az XP sajátosságaiban, és az új webszerkesztés fejezetben vannak.

A  224 oldalas könyv a Windows XP (magyar) és az Office XP (magyar, prof) programcsomag használatára készíti fel a tanulókat. A könyv megírása során elsősorban a mintapéldákra és a feladatokra helyeztük a hangsúlyt. A 245 feladat bőséges lehetőséget ad az alkalmazói ismeretek feldolgozására, a tömören összefoglalt elméleti részek és leírások pedig a szükséges ismeretek elsajátítására.

A könyv elkészítése során figyelembe vettük az ECDL, az OKJ (számítógép-kezelő, szoftverüzemeltető), a NAT, és a kerettantervek  elvárásait, és beépítettük az elméleti részekbe és a feladatanyagba.

A fentiek alapján ajánljuk:

  • a középiskolák 9. és 10. évfolyama számára,

  • a 0. évfolyamok emelt óraszámú informatika oktatásához,

  •  az ECDL vizsgákra felkészítő tanfolyamokhoz,

  • az informatikai érettségire való felkészüléshez,

  • a számítógép-kezelő (-használó) illetve a számítástechnikai szoftver üzemeltető szakképesítő vizsgákra felkészítő kurzusokhoz.


Részletek a könyvből:

Oktatási anyagok:

Oktatási segédletek:


A könyv mérete: B/5, terjedelme 224 oldal.
Bolti ár: 1.876 Ft (áfával)
Iskolai ár: 1.365 Ft (áfával)
Raktári szám: JO-0011