Farkas Csaba

Windows XP és Office 2003 felhasználóknak

A harmadik évezred Európájában számítógépek nélkül élni és dolgozni - nos, ez csupán kevesek kiváltsága. Mi, többiek viszont elvárjuk, hogy ez az eszköz igényeinkkel együtt fejlődjön és megújuljon, legyen naprakész segítőtársunk a munkában és a mindennapokban. A Windows XP operációs rendszer és az Office 2003 irodai programcsalád jelentős mérföldkő ezen az úton.

A stabil, megjelenésében és kezelhetőségében egyaránt élményt nyújtó Windows XP operációs rendszer megteremtette az alapokat az alkalmazói programok egy új generációja számára. A Microsoft Office 2003 programcsomag pedig nemcsak nevében és megjelenésében változott az előző Office verziókhoz képest, hanem filozófiájában is; célja az együtt dolgozó, együtt alkotó emberek közös tevékenységének hatékony támogatása.

Ebben a könyvben a ma már szinte mindenhol elvárt elméleti alapokon túl, tárgyaljuk a Windows XP kezelését, és bevezetjük az Olvasót a Word, Excel, PowerPoint, Publisher, Outlook, Access, InfoPath és a SharePoint (egymással szoros kapcsolatban lévő szoftverek) használatába. A felsorolásból látszik, hogy könyvünk megírásánál természetesen figyelembe vettük ugyan a különböző követelményeket (NAT, ECDL, OKJ), de azokon jelentősen túlléptünk, hiszen a mindennapok számtalan olyan ismeretet is elvárhatnak tőlünk, amelyek nem szerepelnek, és nem is szerepelhetnek egy-egy központilag előírt tematikában.

A fentiek alapján ajánljuk:

  • a középiskolák 9. és 10. évfolyama számára (NAT konform)

  • a középiskolák 0. évfolyama részére

  • a középszintű érettségi vizsgára készülőknek

  • a számítógép-kezelő (-használó) illetve a számítástechnikai szoftver üzemeltető szakképesítő vizsgákra felkészítő kurzusokhoz

  • az ECDL vizsgára felkészítő tanfolyamokhoz.


Részletek a könyvből:

Oktatási anyagok:

Letölthető segédletek:


A könyv mérete: B/5, terjedelme 264 oldal.
Bolti ár: 2.415 Ft (áfával)
Iskolai ár: 1.470 Ft (áfával)
Raktári szám: JO-0172