Farkas Csaba - Fodor Gábor Antal

Windows 7 és Office 2010 felhasználóknak

Napjainkban, a III. évezred Európájában minden irodában és a legtöbb lakásban ott van az internetkapcsolattal rendelkező számítógép. Az emberek között természetes az elektronikus kommunikáció, az internet szolgáltatásainak mindennapos használata. Dokumentumainkat szerkeszthetjük és tárolhatjuk akár a világhálón is, és megoszthatjuk azokat munkatársainkkal, ismerőseinkkel.

A megnövekedett igények kielégítéséhez megfelelő rendszerprogramra és irodai szoftvercsomagra van szükség. A Windows 7 operációs rendszer megbízhatósága és az Office 2010 programjainak egyszerű, gyors kezelhetősége, olyan hatékony eszközhöz juttatja a felhasználót, amellyel feladatait korszerűen, magas színvonalon tudja végrehajtani.

Könyvünkben tárgyaljuk a Windows 7 kezelését, bemutatjuk az Internet Explorer 9 újdonságait, bevezetjük az Olvasót a Word, az Excel, a PowerPoint, az Outlook, az Access, a Picture Manager és a SharePoint Designer használatába. Ezeken kívül áttekintjük a ma már szinte mindenhol elvárt elméleti alapokat is.

A felsorolásból látszik, hogy a könyv megírásánál figyelembe vettük ugyan a különböző követelményeket (NAT, ECDL, OKJ), de azokon jelentősen túlléptünk, hiszen a mindennapok számtalan olyan új ismeretet is elvárnak tőlünk, amelyek nem szerepelhetnek egyetlen központilag előírt tematikában sem.




Részletek a könyvből:


Oktatási anyagok és segédprogramok a könyv használatához:


A könyv mérete: B/5, terjedelme 272 oldal.
(kétszínnyomott)
Bolti ár: 1.974 Ft (áfával)
Oktatási ár: 1.530 Ft (áfával)
Raktári szám: JO-0176
ISBN: 978-615-5012-03-7