Holczer József - Telek Andrea

Csoportmunka Office 2003-mal

Könyvünk a csoportmunka számítógépes eszközeinek megismerésében segíti az Olvasót. Több olyan alkalmazást mutatunk be, melyek már most is sok vállalatnál megvannak, de nem feltétlenül tudjuk róluk, hogy nem csak az egyéni munkavégzést, hanem a közös célok elérését is megkönnyítik.

Ilyen az Office részét képező Outlook, melynek segítségével könnyen teremthetünk kapcsolatot másokkal, szervezhetünk találkozókat, egyeztethetjük feladatainkat.

A Microsoft Windows SharePoint Services csoportmunkához kifejlesztett webes platform, ütőképessége nem csupán egyszerű használatában és sokszínűségében rejlik, hanem nagyban segíti az információk és állományok megosztását is, miközben felügyeli azok biztonságát.

Az Office programokba beépítve számos eszközt kapunk, melyek az állományokon végzett közös munkát segítik elő. Ám minél több és fontosabb információt tárolunk és terjesztünk digitális formában, annál fontosabbá válik azok védelme. Ebben a könyvben ennek lehetőségeit is megismertetjük az Olvasóval.


Részletek a könyvből:


A könyv mérete: B/5, terjedelme 252 oldal.
Bolti ár: 2.415 Ft (áfával)
Iskolai ár: 1.575 Ft (áfával)
Raktári szám: JO-0231