Fodor Gábor Antal

Esztétikus dokumentumok Worddel

Különböző célú dokumentumainak elkészítéséhez bizonyára Ön is valamilyen szövegszerkesztő programot, valószínűleg Wordot használ. Minden bizonnyal ismeri is a betű- és bekezdésformázás alapjait.

De vajon tudja-e, hogyan kell elkészíteni számítógéppel szabályosan egy hivatalos levelet, borítékot, kérelmet? Hallott-e róla, hogy tájékoztatón, plakáton nem illik aláhúzással kiemelni? Kipróbálta-e már, hogy egy hosszabb tanulmányt (szakdolgozatot) könnyebb olvasni, ha talpas betűkkel készíti? Ismeri-e az önéletrajz készítésének módjait? Készített-e már Worddel meghatalmazást, oklevelet, névjegyet, teremfeliratot? Próbálkozott-e már hírlevél vagy céges fejléces papír megformázásával?

Könyvünket azoknak szántuk, akik a Word használatának alapjait már ismerik, ám szeretnék elsajátítani azokat a fogásokat is, amelyekkel esztétikus dokumentumok készítésének mestereivé válhatnak.

A könyv az Informatika-Számítástechnika Tanárok Egyesületétől 2003-ban Az év informatika tankönyve megtisztelő címet kapta.


Részletek a könyvből:


A könyv mérete: B/5, terjedelme 176 oldal.
Bolti ár: 1.960 Ft (áfával)
Iskolai ár: 1.365 Ft (áfával)
Raktári szám: JO-0232