Szentirmai Róbert

Vállalati szintű projektirányítás Microsoft Office Project 2010 segítségével

Az elmúlt évek alatt világszerte nagyot fejlődött a projektirányítási gyakorlat. A hangsúly eltolódott az egyedi projektek irányításától a vállalati szintű, portfolió központú projektvezetés felé. A projekttámogató szoftverek is egyre több módszertani feladatot vállalnak magukra. Ma már egyre kevesebb olyan céggel lehet találkozni, amelyik valamilyen szinten ne került volna már kapcsolatba a projektirányítással, illetve a Microsoft Office Project valamely változatával.

A szerveres munkakörnyezet már a 2007-es változatban megjelent, és a nagyobb vállalatok egyik meghatározó szoftverévé nőtte ki magát. A 2010-es változat jelentősen tágította a program látókörét és szemléletmódját, új képességei igyekeznek lefedni a projektek egész életciklusát. A programnak megváltozott a kezelőfelülete, teljesebbé vélt a funkcionalitása, és a beépítettek több, a felhasználók által régen vált opciót is.

A szerző Microsoft Office Projecttel foglalkozó könyveit több felsőoktatási intézményben felvették az ajánlott könyvek listájára, és sok helyen az általa kidolgozott módszer szerint készítették el az oktatási tematikákat is. A mostani változatban igyekezett még aprólékosabban, a módszertant még inkább középpontba állítva rendszerezni az ismereteket.

A könyv részét képező különféle problémákat lépésről lépésre bemutató gyakorló feladatok a könyv CD mellékletére kerültek, a szerző a gyakorló feladatokat animációkon keresztül mutatja be. A könyvben egy kedvezményes tanfolyami oktatásra feljogosító kupon is található.


Részletek a könyvből:


A könyv mérete: A/4, terjedelme 360 oldal.
Keménytáblás cérnafűzött
CD melléklettel
Bolti ár: 6.930 Ft (áfával)
Oktatási ár: 4.990 Ft (áfával)
Raktári szám: JO-0322
ISBN: 978-615-5012-02-0