E-tananyag

Windows 7 és Office 2010 tippek és trükkök

"Mindennapi praktikák" című anyagunk a Windows 7 és a Microsoft Office 2010 felhasználóinak adnak hasznos ötleteket mindennapi munkájuk elvégzéséhez.

Néhány példa: Profi önéletrajz készítése, Prezentáció készítése, Keresés a Windows 7 állományaiban, a Windows Live Fotótár használata, A jó előadás titkai, Mire jó a OneNote, ...
(A három letölthető példák mérete 10-20 MB, így  indításuk lassú lehet.)


Microsoft Office 2007 felhasználói felület

A bemutatóanyag segítségével a Microsoft Office 2007 felületének újdonságait ismerhetjük meg hangalámondással és interaktív diák segítségével.


Webcast oktatóanyagok

Számos interneten át megnézhető, webcast alapú előadást tartottunk az Office 2007 újdonságairól. Ezek egy részéből - a webcast során felhasznált prezentációk alapján - oktatóanyag is készült, megvágva, új hangalámondással.

Egy részlet megtekintéséhez kattintson ide.


Open Value Licensing

A Microsoft többféle átfogó licencelési konstrukciót kínál a kis- és középvállalati ügyfeleknek. Ezek egyike az Open Value Licensing Program, amelyhez tartozó interaktív és interneten keresztül elérhető, a Microsoft Partner Programban regisztrált partnerek számára elérhető e-learning anyag honosítását cégünk végezte a Microsoft Magyarország Kft. megbízásából.


Small Business PC

Ezen bemutató a kis- és középvállalatokkal ismerteti meg a Windows Vista és Office 2007 előnyeit, rövid példákkal illusztrálva az új felületet és szolgáltatásokat.

Az anyag megtekintése a Microsoft honlapján


Vista és Office bemutató CD

A Microsoft Magyarország a Vista és az Office 2007 magyarországi forgalomba kerülésének alkalmából bemutató CD-ket készített, melyeket többek között a megnyitóünnepségen osztottak szét. Ezen CD menürendszerét és tartalmát cégünk alakította ki.

Kérje referenciáinkat vagy egyedi ajánlatunkat a jos@jos.hu e-mail címen, illetve céges megrendelések ügyében érdeklődjön a Takács Attilánál a 20/9324-564-es telefonszámon!