Holczer - Farkas - Takács

Informatikai feladatgyűjtemény
(Negyedik kiadás, EMMI kerettanterv)

A könyvet az Oktatási Hivatal az EMMI kerettantervek szerint TKV/5990-20/2013 engedélyszámmal 2018. augusztus 31-ig tankönyvvé nyilvánította.

Az Informatikai feladatgyűjtemény 4. kiadását a szerzők a hatályos EMMI kerettantervek és az érettségi vizsgaszabályzat alapján állították össze. A feladatok szoftverfüggetlenek, így a könyv egyaránt használható különböző operációs rendszerek (pl. Windows és Linux) valamint különböző irodai programcsomagok (pl. a Microsft Office szalagos és menüs változatai vagy LibreOffice) alkalmazása esetén.

A feladatok elrendezése a kiadó Informatikai ismeretek a középiskolák részére c. tankönyvének megfelelően történt. Bőséges feladatállományt tartalmaz az elméleti ismeretek, a hardver ismeretek, az operációs rendszer, az internet használata, a szövegszerkesztés, a grafika, a prezentáció, a webszerkesztés, a táblázatkezelés, az adatbázis-kezelés, az algoritmizálás és a könyvtárismeretek elsajátításához.

Könyvünk az Informatikai feladatgyűjtemény tankönyvvé nyilvánított 3. kiadásának az EMMI kerettantervek szerint átdolgozott változata.


Részletek a könyvből (PDF formátumban):


Letölthető nyers fájlok:


A könyv mérete: B/5, terjedelme 256 oldal
(két színben nyomott)
Bolti ár: 1.995 Ft (áfával)
Iskolai ár: 1.490 Ft (áfával)
Raktári szám: JO-0163
ISBN: 978-615-5012-24-2