Farkas Csaba

Az Office 2007 használata

Ma, amikor minden irodában ott van a számítógép, s az emberek között természetes az elektronikus kommunikáció, nem az a sikeresebb, aki számítógéppel végzi a munkáját, hanem az, aki eredményesebben használja azt. Ennek megfelelően a Microsoft Office új, 2007-es verziója nem a funkciók gyarapítását tűzte ki célul, hanem a hatékonyság növelését.

Az Office 2007 új, szalagokból és ikonokból álló felülete könnyebben átlátható; a parancsok elrendezését pedig úgy valósították meg, hogy a kattintások száma és az egérkurzor útja a lehető legkisebb legyen. Az élő minta segítségével pedig már formázás közben is látjuk, hogy milyen lenne a dokumentum képe az adott beállításokkal.

Természetesen a hatékonyság növelését nemcsak az új felület segíti, hanem a nagyszámú kész minta és azok az új funkciók, melyeket az informatika fejlődése és a felhasználók igénye diktált. Ilyen például az új, XML alapú fájlformátum, PDF fájlok készítésének lehetősége, az internet még jobb kihasználása.

Könyvünk azzal a céllal készült, hogy az Olvasó megismerje és megszeresse az Office 2007 új felületét, s az egyes alkalmazói programokban (pl. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher, OneNote) felfedezze azt a társat, amely munkáját könnyebbé és hatékonyabbá teszi.

A könyv tartalomjegyzéke
A könyvhöz kapcsolódó oktatási anyagok letöltése az msportal webszerverről.


Részletek a könyvből (PDF formátumban):


Oktatási anyagok a könyv használatához:


A könyv mérete: B/5, terjedelme 192 oldal
Bolti ár: 1.974 Ft (áfával)
Iskolai ár (csak iskolai tankönyvrendelés esetén) : 1365 Ft (áfával)
Raktári szám: JO-0214