Árvai Zoltán, Csala Péter, Fár Attila Gergő, Kopacz Botond, Novák István, Reiter István, Tóth László

Silverlight 4
A technológia, és ami mögötte van - fejlesztőknek
(HTML 5 ismertetővel bővített kiadás)

Webes alkalmazásokat fejleszteni már az internet gyermekkorában is kihívás volt, ám amíg korábban egy webes alkalmazás alapvetően egy böngészőben használható honlapot jelentett, a mai alkalmazásaink már kiléptek a böngésző kereteiből, és önálló életre kelve kápráztatnak el bennünket multimédiás képességeikkel - a háttérben a webet használva.

A feladatok változásával együtt újabb és újabb technológiák, fejlesztőeszközök jelentek meg. Ez a könyv azt tűzte ki célul, hogy a Microsoft Silverlight 4 technológiáját mutatja be, hozzásegítve a szakmai közösséget ahhoz, hogy magyar nyelven juthasson el hozzá az alapok elsajátítását biztosító információkhoz.

A könyv egy tömör áttekintést ad a Silverlight 4 képességeiről, segít megérteni szemléletmódját, felhasználási lehetőségeit. Nem törekszik minden részlet aprólékos elmagyarázására, inkább azokat a gyakorlati tapasztalatokat igyekszik átadni, amelyek segítségével a technológia birtokba vehető.

Az egyes fejezetek egymásra épülnek abban a tekintetben, hogy az első fejezettől az utolsóig folyamatosan feldolgozhatók, de azok mégsem tankönyvszerűen íródtak — inkább egy felhasználói csoport kötetlen összejövetelének hangulatát hordozzák. A szerzők szándékosan választották ezt a megközelítési módot, hogy közvetlenebb kapcsolatot teremtsenek olvasóikkal.

Készült a Devportal.hu közösség támogatásával.


A könyv tartalomjegyzékének megtekintése

 

Hasznos linkek:


A könyv mérete: B/5, terjedelme 333 oldal
Bolti ár: 1.995 Ft (áfával)
Raktári szám: JO-0334
ISBN: 978-615-5012-06-8