Holczer József

Webszerkesztés egyszerűen

A szélessávú internet-hozzáférés elterjedése egyre több diák, család és kisvállalkozás számára teszi lehetővé, hogy saját honlapjával mutatkozzon be a világhálón. A webszerkesztés mindennapjaink részévé vált, megjelent a közép- és az emelt szintű érettségi vizsgán, illetve az ECDL moduljai között is.

Könyvünk első részében a FrontPage webszerkesztő programmal ismerkedhet meg az olvasó. A szoftver megjelenése illeszkedik a Microsoft Office csomag többi tagjához. Használata könnyen elsajátítható, ezért a kezdők is gyorsan látványos oldalakat készíthetnek vele.

Könyvünk második részében példákon keresztül megismertetjük az olvasót a HTML programozással. Ehhez is jól használható eszköz a FrontPage, amely segíti a forráskód szerkesztését, tehát nem szükséges a jegyzettömbbel bajlódnunk.

A könyv utolsó része azzal foglalkozik, hogyan kell programkóddal megvalósított, látványos elemeket weblapjainkba beilleszteni. Az interneten számtalan helyen találunk letölthető programkódokat, így ezek használatától a kezdőknek sem kell megijedniük. Könyvünk az önálló webszerkesztésbe vezeti be az Olvasót.

Kezdőknek, középhaladóknak és érettségizőknek egyaránt ajánljuk.
 

A könyv tartalomjegyzékének megtekintése


Részletek a könyvből (PDF formátumban):

Letölthető anyagok:


A könyv mérete: B/5, terjedelme 172 oldal
Bolti ár: 1.974 Ft (áfával)
Iskolai ár: 1365 Ft (áfával)
Raktári szám: JO-0234